30 juli 2007

Lite nytt på gång.

Jag har inte legat på latsidan bara för att det inte händer något här.

Min blågröna hjärtschal är klar, jag har inte fått tag i någon fotograf som kan fota mig med den över axlarna, den blev så stor så jag vill visa storleken.
Sen har jag börjat på en schal i ett entrådigt garn som jag köpte på spole på Östergötlands Ullspinneri för ett bra tag sen.

Så tycker jag det är kul med krokningen, nu har jag ett par vantar på gång. Blått malabrigo skall få värma mina händer i vinter.

12 juli 2007

Jag är inte med!

..på Mystery Stole3 alltså. Det är nästan så jag tycker att jag gjorde ett felval med att hoppa över det, den ser ju så fin ut på "alla" bloggar.... men samtidigt så hinner jag inte allt som jag vill göra!!
Inga bilder idag, trots att jag har en del att visa. Min hatt till stickstämman är klar och trots ett helt annat garn i en helt annan grovlek än vad mönstret sa så har den blivit riktigt bra. Så bra att jag tycker att jag passar i den. Det ni, sagt av en som tycker att hattar passar bäst på andra!
Så har jag stickat lite på en schal, har bara en hakklapp kvar innan alla lapparna är klara för att sättas ihop till filten. Jag håller på med en krokad vante.....
Sen har jag varit ute o seglat på MYCKET djupt vatten. Det var 120 meter ner till bottnen, ni kan ju fundera på var det kan ha varit. Det föregicks av en del slussande kan jag avslöja.
Jo, några av båtdynorna har fått sitt tyg, inte alla. Det var tur för under seglatsen kom vi på att en av de icka klara dynorna skall skäras sönder i två bitar, allt för att det skall bli lättare att komma åt den kylbox som skall installeras i framtiden.
Nu tar jobbet en stor del av dagens tid igen, så jag hinner inte med alla mina ROLIGA projekt. Jag tror jag skall göra någon form av planering och listning till nästa gång.