12 juli 2007

Jag är inte med!

..på Mystery Stole3 alltså. Det är nästan så jag tycker att jag gjorde ett felval med att hoppa över det, den ser ju så fin ut på "alla" bloggar.... men samtidigt så hinner jag inte allt som jag vill göra!!
Inga bilder idag, trots att jag har en del att visa. Min hatt till stickstämman är klar och trots ett helt annat garn i en helt annan grovlek än vad mönstret sa så har den blivit riktigt bra. Så bra att jag tycker att jag passar i den. Det ni, sagt av en som tycker att hattar passar bäst på andra!
Så har jag stickat lite på en schal, har bara en hakklapp kvar innan alla lapparna är klara för att sättas ihop till filten. Jag håller på med en krokad vante.....
Sen har jag varit ute o seglat på MYCKET djupt vatten. Det var 120 meter ner till bottnen, ni kan ju fundera på var det kan ha varit. Det föregicks av en del slussande kan jag avslöja.
Jo, några av båtdynorna har fått sitt tyg, inte alla. Det var tur för under seglatsen kom vi på att en av de icka klara dynorna skall skäras sönder i två bitar, allt för att det skall bli lättare att komma åt den kylbox som skall installeras i framtiden.
Nu tar jobbet en stor del av dagens tid igen, så jag hinner inte med alla mina ROLIGA projekt. Jag tror jag skall göra någon form av planering och listning till nästa gång.

3 kommentarer:

sussry sa...

Måste berömma dig för att du lyckats att inte hoppa på MS3. Det är strongt att inte göra allt som är lockande.

Elisabeth sa...

Jag gör inte heller MS3. Jag har sett den live, och den blir ju jättebred!

Jag har kommit en bra bit på klänningen och håller nog mitt schema bra. ;-)))

Monica sa...

Inte jag heller, man hinner ju inte med alla frestelser..