21 februari 2009

Utmanad X 3

Det här var kul!
Jag har fått samma utmaning om bilder från sjätte katalogen.....o.s.v. från tre olika personer.
Och det är väl inte mer än rätt att det blir tre bilder då.

Jo, jag kan ärligt hitta sjätte bilden på fler olika ställen, bilderna är inte snällt samlade i en mapp, utan några stycken.

Den första utmaningen kom från Garnhumlan. En blogg som jag inte hade hittat tidigare och har läst nu och ser hur mycket fint som hon gör. Tack för det Garnhumlan!
Så här är en "sjätte" bild


Det är ett vikingaskepp som dom höll på att bygga i anslutning till Vikingaskeppsmuseet i Roskilde när vi var där för några år sen.


Då jag tycker att dessa båtar är så otroligt vackra, så får ni en bild till! Dom hade sinne för det sköna när dom gjorde de båtarna.

Nästa utmaning kom från Stick-Kine.
Och nästa sjätte bild var lite garn! Nynystat garn som har blivit en krokad filt och en, om inte två små halsduksschalar. Sen är det nog så att några nystan ligger o väntar på sitt öde.
Den tredje och sista utmaningen kom från Eva i Stäket.
Då hittade jag lite andra bilder som jag nästan hade glömt bort att jag hade.


Det är ett mönster på en vante från Litauen? (Latvian). Jag hittade en mängd såna här bilder en gång och sparade dom. Det är ju jättefina mönster som kan användas till nåt... nån gång...

3 kommentarer:

Inger sa...

Ja nog kommer det ett nån gång,nån gång,eller hur?

Garnhumlan sa...

Kul att se dina bilder. Jag brukar kika in på din blogg. Väntar på din andra Bohusmudd!
Trevligt att du besökte mej!

tant Maria sa...

Fin blogg!!
Roligt med vantmönstren, det var den sidan på nätet som fick mig att börja mönstersticka vantar! Kolla länkar på min sida om du vill titta på dem igen =)