14 januari 2007

ProvlapparDetta är helgens skörd! Provlappar från kursen med Britt Marie Christoffersson i arrangemang av Östergötlands Ullspinneri.
Vi var i St Åby inte långt från ullspinneriet och satt o stickade hela dagarna, provade nya sätt att sätta samman maskorna och hade riktigt trevligt.
Lördagen avslutades med ett besök på spinneriet och några härvor följde som sig bör med hem!


På söndagen avbröt vi kursen något tidigare än beräknat för att kunna köra hem medan det fortfarande var ljus. Vi visste ju inte om det fanns nerblåsta träd eller andra hinder på vägen, "Per" höll ju på som bäst att blåsa omkring.

När jag kom hem så plockade jag bort det sista av julen. Det var nästan att jag höll vad den gamla ramsan säger "Tjugonda Knut, körs julen ut".

4 kommentarer:

right hand sa...

Jag "körde in längs skogen" för att se hur det var, och på ett ställe låg en tall över gatan så jag fick köra upp på trottoaren, på ett annat ställe har en tall krossat två stora bilar!

Gårdens utegran hade lyft under eftermiddan, så nu är den placerad i en hög fvb graninsamling på tisdag.

Tack för idag, och nu ligger bilderna ute!

ullin sa...

Tack för härligt umgänge i helgen! Jag plockade också bort julsakerna i skenet av stearinljus - vi saknar fortfarande ström och telefon hemma.

Kristina sa...

Härliga garner och härlig helg. Här i stan så har det blinkat och blinkat men strömmen har aldrig försvunnit. Men jag tände ljus och myste med stickorna i soffan iallafall.

Inger sa...

Jag bara väntar på att det ska bli min tur.Besöket på ullspinneriet ser jag fram emot(så man kan utöka samlingen)Har ingen ostickad härva från dem.