28 augusti 2006

Stickstämman i Hemse 1

Så var det då äntligen dags! Jag åkte över till Gotland på onsdagen så jag skulle hinna att acklimatisera mig. På väg till Hemse åkte jag förbi, nej inte förbi, jag stannde på Kungsården i Roma.


Det första jag såg var denna mugg, och då jag är lite svag för muggar så fick den följa med mig på min fortsatta resa. Det visade sig att jag verkligen behövde den, på många ställen finns det inga the-muggar som är stora nog för mig....

I Alskog finns ju mejeriet med keramik, vävda mattor och plädar och massor av garn i regnbågens alla färger, denna syn mötte mig när jag svängde in på gården!Efter att ha tittat på alla fantastiska the-kannor i keramik (ja annan keramik också) så fastnade jag för det textila. Vackra mattor och plädar är det som gav det största intrycket.
Så garnet, jag klarade inte av att låta allt vara kvar där...... det ligger en fin hög här hemma och jag har nog några projekt på gång.....

4 kommentarer:

Malin sa...

Så roligt att få läsa om din stickvecka och se bilder därifrån. Gotlänsk sticksöm verkar jättespännande. Vore kul att få se din provlapp live någon gång.

Anonym sa...

Å vilka roliga uppdateringar! Måste till Gotland snart känner jag.

En annan sak, jag skulle behöva ett nallemönster. Har ju ett perfekt garn sen i helgen!

Stickorren sa...

Nallemönstret finns på Yahoo-gruppen under filer, monterat 1 eller 2

Anonym sa...

Det är så kul att läsa vad alla som var på Gotland gjort. Visserligen var man på samma stämma, men det är inte lika för någon. Vilka härliga garner som fick följa med hem. Hoppas få se några färdiga alster.