26 juni 2007

Förvaring!

Nån stans skall man ha sina handarbeten, alltså stickningar, de skall vara lätta att nå och lika enkla att ta med sig.


Jag har löst det så här!Mina gamla hinkar som det har varit tvättmedel i passar ypperligt att ha en stickning i. Fast jag måste erkänna, som ni ser, så finns det en korg också!


Det går att klämma ner två mindre stickningar i en hink, vilket inte rekomenderas, för då trasslar garnerna ihop sig och det kan ge så konstiga färgskiftningar på arbetet.
Det är ju några stickningar på gång, men så har jag turen att ha många stickhinkar också!

4 kommentarer:

Stick-kine sa...

Har du hinkarna framme när ni får gäster också? Jag har en korg och resten i en ganska ordnad röra i klädkammaren. IKEAs hängande förvaring i nät är ganska bra tills "stroppen" som den hänger i går av! Lådor - nä, det är inte bra, genomskinliga plastboxar kanske - få se hur jag löser mitt problem. Nystvinda - vilken underbar grej! Lycklig ägare av en sådan jag också.

Metta sa...

Ser ju praktiskt och överskådligt ut att använda hinkar. Jag vet bara inte var jag skulle få plats med några hinkar. Måste erkänna att jag har dålig ordning på mina stickningar. Det mesta ligger i plastpåsar, vilket inte alls är bra. Måste tydligen bättra mig och rensa litet. Mycket är ju gamla UFO:s från slutet av 80-talet. Har ju haft ett upphåll i stickandet under ett antal år, men nu tycks jag vara på gång igen. Har också plockat fram garnhållare och garnvinda, som bott längst in i förrådet under många år. Praktiska redskap.

Inger sa...

En del blandningar blir väldigt lyckade.Tack idag,det var kul att få se lite vävstolar.Det är en hel månad som gått sen jag vävde senast.

Désirée sa...

det är inte för inte att du är ingenjör!