02 september 2006

Japaninspirerad dag.

Dagen har gått i japanskt tecken! Jag har varit på två vernissager, en theceremoni, arrangerat blommor i japansk stil, fått mitt namn skrivet på japanska och sen avslutat med att äta sushi. En mycket trevlig dag som jag delade med J .Det gav ett mycket rofyllt intryck att titta på när hon gjorde iordning för theceremonin (jag antar att det var en förkortat version!) och att få en lite skål med grönt the och en lite sötsaks-kaka att avsluta med.

Sen "vaknade" jag upp till larmet i Passagen och de övriga aktiviteterna och fortsatte till blomsterarrangemangen. Jag fick prova på själv, visserligen ganska styrd, men det blev ett bra resultat i alla fall.

Över till Hemslöjdsgården där det fortsatte med invigning av utställningen med Japanskt konsthamtverk som skall hålla på månaden ut. Där såg jag dessa två som för mig får representera det gamla och det nya i Japan.


Det var mycket roligt och fint att titta på i utställningen, men det jag fastnade för var denna lilla grupp som tilltalade mig. Dom höll på med något jag kände väl igen!


2 kommentarer:

Anonym sa...

Åååå vad mycket kul å fint du fick in på en lördag!

Paret är verkligen gulligt.

Kristina sa...

Vilken spännande dag, du måste klart berätta mera när vi träffas.